pátek 8. listopadu 2013

SPOTŘEBOVÁNO

SPOTŘEBOVÁNO

6. díl


1. Čisticí a odličovací micelární voda na citlivou pleť od Biodermy (500 ml)
Výborná čistící voda pro citlivou pleť. Neštípe v očích, nedráždí pleť, odličuje i voděodolný make-up. Mně dvě balení po 500 ml vydržela přes rok, a to micelárku používala i mamka. Myslím, že se vyplatí, když narazíte v lékárnách na slevu 1+1 zdarma!



2. Balea sprej na nohy s čajovníkem (200 ml)
Tento sprej by měl zabraňovat vzniku plísní a působí i proti zápachu nohou. Čajovník má antiseptické vlastnosti. S příchodem podzimu a nošením silonek a punčocháčů jsem si řekla, že zkusím nějaký sprej proti pocení, který by měl redukovat i zápach. Sprej seženete v DM asi za 52,- korun a opravdu funguje.

3. Balea sprchový gel - limetka a aloe vera (300 ml)
Obyčejný sprcháč s citrusovou vůní. Výrobce píše, že obsahuje cenné pečující mléko a dodává pokožce jemný a hladký pocit.


4. Balea tělový krém pečující (250 ml)
Nečekejte žádný "hutňák", ale spíše lehčí konzistenci. Krém zanechává pokožku hezky hydratovanou a nestalo se mi, že bych se namazala a pak měla pocit, že jsem se ničím nenatřela, opravdu pokožka zůstala hebká a vyživená.



5. Břečťanový gel proti celulitidě (200 ml)
Co mě u tohoto gelu trochu mrzí, že hrozně rychle ubývá, nevím čím to... Každopádně po něm byla pleť krásně hladká taková sametová, samozřejmě tím nemyslím, že byste se zbavily celulitidy.
Výrobce píše: Přípravek obsahující extrakt z břečťanu, který napomáhá odstraňovat příznaky celulitidy, tzv. pomerančové kůže. Pokožku dokonale hydratuje, zpevňuje a zvyšuje její pružnost. břečťanový gel se aplikuje každý den, hlavně ráno, především na nohy a stehna, směrem od kotníků k tříslům. Aplikace na břicho a hýždě je také směrována k tříslům.


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za Vaše komentáře :-)