olej
1 větší cibuli
žampióny
rajčata
smetanu (sojovou)
sůl
pepř
nové koření
bobkový list
špetka timiánu
citrón (ocet)
těstoviny
POSTUP:
Osmahneme cibuli, přidáme na plátky nakrájené žampiony, chvilku je osmahneme a přidáme nakrájená rajčata. Pokud rajčata nepustí dostatek šťávy, přidáme trošku vody a dusíme. Ochutíme solí, pepřem, přidáme cca 4 kuličky nového koření, 2 bobkové listy a špetku timiánu. Až se žampiony a rajčata podusí, zalijeme smetanou a dochutíme citrónovou šťávou (pár kapek).
SOJOVÁ SMETANA
Celé kouzlo tohoto receptu se sojovou omáčkou tkví v tom, že jde o jídlo, které je vhodné pro ty, kteří chtějí držet dělenou stravu. Nemícháme tedy dohromady sacharidy a bílkoviny.
Tuto smetanu seženete v drogerii DM za 33,-korun.
Recept z krabičky
DOBROU CHUŤ!
Žádné komentáře:
Okomentovat
Děkuji za Vaše komentáře :-)